jgf
Foxtrot Hotel
 
Configuration panelConfiguration panel
home team
nieuws
goede doel auto route help mee
gastenboek
bedankt video's foto's sms
hff
Untitled Document
onze geweldige sponsors
NXS Internet
Aes Security Management
Autobedrijf Kroonenburg
 
Help mee

Wil jij of jouw bedrijf ook helpen?
Dat kan!
Er zijn drie manieren om ons te steunen.

kilometerloterij benodigdheden Adopt a Hero

Wij zijn op zoek naar donateurs die met ons team de uitdaging aangaan om Dakar te halen in een barrel van maximaal € 500,-. Wilt u of uw bedrijf donateur worden van het door ons gekozen goede doel dan kunt u ons adopteren door minimaal 1 eurocent per gereden kilometer te doneren. Dit mag ook meer zijn.

Als we het halen wordt uitgegaan van 7.000 gereden kilometers. Indien we onderweg moeten stoppen wordt het aantal gereden kilometers bepaald op basis van je positie op de kaart en de standaard route. Dan wordt bepaald welk ‘checkpoint’ geldt en wordt het bedrag voor het goede doel waar wij voor rijden uitgerekend. Er is een checkpoint van 0, 3500 en 7000 kilometer. Het dichtsbijzijnde checkpoint geldt.

Voorbeeld:
U adopteert ons voor 3 eurocent per km
wij halen de finish.
U sponsort € 0.03 x 7000km = € 210,-


Van ons krijgt u een machtigingsformulier en een Adopt a Hero sticker. Wij plakken de Adopt a Hero sticker met handtekening op de auto en sturen het getekende machtigingsformulier naar Challenge for Charity Foundation. Zij bewaren alle getekende formulieren en na afloop van de challenge incasseren ze het bedrag van uw rekening en zorgen ervoor dat het wordt overgemaakt naar het goede doel dat wij hebben uitgekozen. U krijgt dan een bevestiging van uw donatie, die gebruikt kan worden voor onze vrienden van de Belastingdienst.

Hieronder volgt een lijst van "Adopt a Hero" sponsors

Naam of bedrijf
eurocent per km