Foxtrot Hotel
 
Configuration panelConfiguration panel
home team
nieuws
goede doel auto route help mee
gastenboek
bedankt video's foto's sms
Untitled Document
onze geweldige sponsors
NXS Internet
Aes Security Management
Autobedrijf Kroonenburg
 
Goede doel

Geef Gambia Toekomst

GGT

We hebben een goed doel gevonden! Na enig speuren op internet zijn we uitgekomen bij de stichting Geef Gambia Toekomst. Meteen hebben we een afspraak gemaakt en daarbij werden we geraakt door het enthousiasme en de inzet van Henny en Pieter. Belangeloos zetten zij zich in voor de mannen, vrouwen en kinderen van Gambia. Zo hebben zij de tweede bibliotheek / studiecenter (!) van Gambia opgezet, naast een coupeuse opleiding en de irrigatie van een tuin waar vrouwen groenten verbouwen  om deze daarna weer te verkopen.
 
 
 
Op termijn is het de bedoeling dat er ook een skill-centre komt waar jongeren een computeropleiding kunnen volgen. En de coupeuse opleiding voor kansarme meisjes en vrouwen kan worden uitgebreid. Om aan al deze doelen te werken is er geld nodig en hier hopen wij ons steentje aan bij te dragen.
Voor de bibliotheek bijvoorbeeld is een generator nodig omdat de stroom nog al eens uitvalt, iedereen met een zaklataarn naar buiten moet worden geleid en de bibliotheek dicht gaat.
 
De boeken worden niet uitgeleend omdat door de armoede en het niet bestaan van adressen, de kans groot is dat de boeken niet meer terug komen. De meeste jongeren bereiden hun proefwerken voor met gebruik van de educatieve boeken van de bibliotheek.
Om  de jongeren de mogelijkheid te bieden om belangrijke passages thuis na te lezen is een kopieërapparaat nodig. Voor de coupeuse opleiding in het Skillcenter, die wordt verzorgd door Henny zelf, zijn tafels en stoelen nodig waar aan gewerkt kan worden. 
 
 
Het geld dat wij ophalen met de Adopt a Hero actie
zal voor deze doeleinden gebruikt worden.


Alles valt ook na te lezen op de site: www.geefgambiatoekomst.nl.
U kunt dit doel steunen via ons.
klik hier op Adopt a Hero

Alvast bedankt voor al jullie steun!contact: info @ foxtrothotel.nl